07 Interaktiv er en del av 07 Media

Digital markedsføring

Med riktig digital markedsføring kan du nå dine brukere på en kostnadseffektiv måte. Vis relevant innhold til ditt segment og mål resultatene. Digital markedsføring omfatter alt fra dine nettsider til annonsering, sosiale medier og epostmarkedsføring, og 07 Interaktiv hjelper deg med å finne de mest effektive kanalene for deg og ditt budsjett.

LES MER OM VÅRE PLATTFORMER:

Sosiale medier ikon

Sosiale medier

Hva bringer deg lengst? Når du forteller hvor god du er, eller når kundene dine gjør det? Synes du det er krevende å orientere seg i jungelen av muligheter på sosiale medier? Vi hjelper deg med markedføring i sosiale medier!
Ikon Organisk søk - SEO

Organisk søk – SEO

Gjennom optimalisering av tekst og kode, øker vi din synlighet i søkemotorene, slik at dine potensielle kunder eller lesere finner din nettside. Vi kan bistå med hele prosessen fra A til Å.
Betalt søk ikon

Betalt søk – PPC

Betalt søk (også kalt PPC), er en type søkemotorannonsering som brukes om du ønsker raske resultater i søkemotorene, og brukes ofte i kombinasjon med søkemotoroptimalisering (SEO).
Content marketing ikon

Content Marketing

Innholdsmarkedsføring, eller content marketing, er kunsten å jevnlig skrive godt innhold som besvarer ditt segments behov.
Ikon webanalyse og innsikt

Webanalyse og innsikt

Om ditt mål er å formidle et budskap eller om du ønsker å selge en vare eller tjeneste, trenger du en grunnleggende forståelse av hvor webkundene dine kommer fra, hva de leter etter og hvordan de oppfører seg på siden. Dette er helt avgjørende for å lykkes på nett.
Epostmarkedsføring ikon

Epostmarkedsføring

Epostmarkedsføring er en av de mest effektive kanalene for å skape trafikk til din nettside. Brukt riktig er det en markedsføringskanal som er kostnadseffektiv, lønnsom og målbar. Det er samtidig et komplekst fagområde hvor 07 Interaktiv har høy kompetanse – vi kan hjelpe deg til bedre resultater.
Konverteringsoptimalisering - CRO ikon

Konverteringsoptimalisering - CRO

Konverteringsoptimalisering er endringer på dine nettsider som gjør at stadig flere besøkende utfører ønsket handling.

Petter Larsen

Petter Larsen

Rådgiver/kundeansvarlig

Tlf:913 31 620

petter.larsen@07.no

Kontakt oss

GenereltLeadgenerering og affiliate markedsføringSosiale MedierOrganisk søk – SeoBetalt søk – SemContent marketingWebanalyse og innsiktEpostmarkedsføringKonverteringsoptimalisering - Cro

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨