Hva bringer deg lengst? Når du forteller hvor god du er, eller når kundene dine gjør det? Synes du det er krevende å orientere seg i jungelen av muligheter på sosiale medier? Vi hjelper deg!

Dette hjelper vi deg med

  • Konkret strategi for hvordan sosiale medier kan tas i bruk
  • Få frem din bedrifts unike stemme
  • Lage aktiviteter som engasjerer din målgruppe

Hvordan utnytte plattformene?

Mer enn halvparten av norges befolkning er innom Facebook hver dag og bruken av sosiale medier har eksplodert de siste årene. Sosiale medier som Instagram, LinkedIn, Youtube, Twitter har vokst seg store, god fulgt av nyere aktører som Google Plus, Snapchat og Pinterest.

Utfordringen blir selvfølgelig hvordan man skal utnytte disse plattformene. Det blir viktig å definere hvordan kommunikasjon gjennom sosiale medier skal spille sammen med tradisjonelle og etablerte aktiviteter.

Profesjonell gjennom sosiale medier

Dette gir en unik mulighet til å nå et enormt publikum som ellers ikke ville visst at selskapet ditt eksisterte. Men det er like viktig å finne og forstå din målgruppe. Dette er en forutsetning for å  treffe med aktivitetene. Vi hjelper deg med å få frem din bedrifts unike stemme slik at du blir like profesjonell gjennom sosiale medier, som i andre kanaler.

Målbare resultater

Hvilke aktiviteter engasjerer din målgruppe? Vi hjelper deg med å måle hva som skjer til en hver tid slik at du har mulighet til å lære hva som fungerer og ikke fungerer for din bedrift. Våre analyser gir verdifull innsikt i brukeratferd hos dine nåværende og fremtidige målgrupper.