07 Interaktiv er en del av 07 Media

Om 07 Interaktiv

TOTALLEVERANDØR AV DIGITALE TJENESTER

Vi leverer alle digitale tjenester fra samme hus. Det betyr at vi både designer, implementerer, videreutvikler, drifter og vedlikeholder løsninger. Uansett hvilke behov du har, kan vi hjelpe deg med å lykkes på nett.

Vi kan blant annet hjelpe deg med digital stategi, nettsider, intranett, medlemssystemer, e-handel, kampanjesider og interaktive skjermløsninger. Vi har 20 års erfaring med å lage løsninger for virksomheter og merkevarer i en rekke ulike bransjer, i privat og offentlig sektor.

Vi leverer publiseringsløsninger med åpen kildekode, i tillegg til egenutviklet programvare. Fordi vi kan levere på flere systemer, vil vi sammen med deg velge vi den løsningen som er best egnet til å dekke dine behov.

HVORDAN JOBBER VI?

Hos oss finner du 30 dyktige og engasjerte folk som liker jobben sin. Vi holder til på Løren og har også et avdelingskontor i Tønsberg. Vi er organisert i team på to til sju personer. Det tette samarbeidet mellom rådgivere, designere, utviklere og prosjektledere sørger for at vi leverer til avtalt tid, pris og kvalitet.

Som kunde samarbeider du med et fast team. Hvert team har en prosjektleder, som er bindeleddet mellom deg og teamet. Prosjektlederne har det overordnede ansvaret for gjennomføringen av prosjektene og sørger for at løsningene og fremdriften er i henhold til avtale. Prosjektleder er ditt faste kontaktpunkt gjennom hele prosjektforløpet og også etter godkjent leveranse. Denne formen for organisering har vi svært god erfaring med.

EN DEL AV NOE STORT

07 Interaktiv er en del av 07 Media, et av Skandinavias ledende mediekonsern på design, web, print og kommunikasjon. Våre 300 ansatte tilbyr interaktive tjenester, redaksjonell bistand, utvikling av messestands, design for trykte og digitale medier, Norges største trykkeri, produksjon av dekor og storformat, profilartikler, skiltfabrikk, samt ferdiggjøring, lagerhold, adressering, pakking og distribusjon fra eget hus. 07 Media betjener flere av Norges mest kjente merkevarer på ulike plattformer og kanaler.

TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Kontakt oss og fortell mer om hva du trenger. Vi er klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt.

Til kontaktskjema!

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨