07 Interaktiv er en del av 07 Media

Nettbutikk

Øk kundegrunnlaget med en god nettbutikk. Alltid åpent – alltid tilgjengelig. Nettbutikker har sine klare fordeler og gir tilgang til et langt større marked enn tradisjonelle fysiske butikker. Med en nettbutikk tilpasset handel på PC, nettbrett og mobil treffer du kundene dine der de er, i kjøpsøyeblikket. Med 07 Interaktiv som nettbutikkleverandør, får du hjelp til å velge løsningen som passer for deg. 

LES MER OM VÅRE PLATTFORMER:

Magento nettbutikk logo

Magento

Magento er en rendyrket e-handelsplattform og er den raskest voksende netthandelsløsningen i verden. 07 Interaktiv er din leverandør på Magento nettbutikk.
Woo commerce ikon

Woo Commerce

WooCommerce er en tilleggsmodul til WordPress og er verdens mest brukte nettbutikkløsning. Det kan forklares med at den er enkel å sette opp, og passer de fleste nettbutikker med mindre enn 1000 produkter.
Dynamicweb ikon

Dynamicweb

Dynamicweb er et komplett system for publisering og e-handel som inneholder alt man trenger til å lage nettsider, nettbutikker og online markedsføring og kan tilpasses dine forretningsprosesser.


Hvilket behov har du?

Kom raskt i gang – vi hjelper deg med alt fra design og uttrykk, valg av betalings- og fraktløsninger, til integrasjon mot dine systemer.

Vi er leverandør av nettbutikker i alle størrelser og fasonger. For å dekke ditt behov har vi kompetanse på flere ulike e-handelsplattformer, og mer om disse kan du lese mer om ovenfor.

Interessert i bransjestoff? Les magasinet Netthandel.no – Se også Bring sin guide til nettbutikker.

 

Usikker på hvilken som passer deg? Kontakt oss!

Guy Markussen

Guy Markussen

Rådgiver/kundeansvarlig

Tlf: 909 55 888

guy.markussen@07.no

 

Kontakt oss

PlattformsuavhengigMagentoDynamicwebWooCommerce

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨