07 Interaktiv er en del av 07 Media

Woo Commerce - Nettbutikk med WordPress

WooCommerce er en tilleggsmodul til WordPress og er verdens mest brukte nettbutikkløsning. Det kan forklares med at den er enkel å sette opp, og passer de fleste nettbutikker med mindre enn 1000 produkter.

Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en nettbutikk/varekatalog-modul for WordPress. WooCommerce kan brukes til salg av varer til fast pris, men også til salg av nedlastbare varer (f.eks musikk, bilder osv) og abonnementsvarer (f.eks blader, barberblader, kremer osv). Her finnes det med andre ord nesten ingen begrensninger!

I utgangspunktet er WooCommerce gratis. Prisen for WooCommerce avhenger dermed av de behov man har til maler, funksjoner, oppsett og tilleggsmoduler.

Standard kommer WooCommerce med PayPal som betalingsløsning. I tillegg til dette får du et bredt utvalg av tilleggsmoduler, som f.eks PayEx, Klarna, Dibs, UPS, FedEx + mange fler.

Administrasjon av produkter er enkel og selvforklarende, og følger oppsettet til sider og innlegg i WordPress. WooCommerce er et godt valg for deg som ønsker nettside og nettbutikk integrert i samme løsning.

 

Hva vi kan hjelpe deg med

Vi hjelper deg å komme raskt i gang med din nettbutikk. Vi sørger for design og utforming av nettbutikken, og oppsett av WooCommerce. Ved oppstart av ny nettbutikk hjelper vi deg også med å ta valg rundt hvilke alternativer for betaling og frakt som skal være tilgjengelige for kunden.

Vårt fokus er å lage en nettbutikk som treffer din målgruppe og bidrar til økt salg.

Gode grunner til å velge WooCommerce

  • Enkel å sette opp
  • Brukervennlig
  • Bredt utvalg av tilleggsmoduler
  • Søkemotoroptimalisering (SEO) som standard
  • Rimelig
Guy Markussen

Guy Markussen

Rådgiver/kundeansvarlig

Tlf: 909 55 888

guy.markussen@07.no

Kontakt oss

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨