07 Interaktiv er en del av 07 Media

Nettsider

Moderne nettsider med enkel redigering og publisering.

Vi er leverandør av nettsider for både bedrifter og organisasjoner. Alle med ulike behov og ønsker om design og funksjonalitet. Sammen finner vi løsningen som passer best til din bedrift.

LES MER OM VÅRE PLATTFORMER:

Ikon design og brukeropplevelser

Design og redesign av nettsider

Når vi designer nettløsninger tenker vi ikke bare på form og farge, men også på hvordan vi kan hjelpe brukeren til å finne relevant innhold og at det skal være lett for brukeren å utføre den handlingen du ønsker at de skal utføre på siden. Vi har fokus på å tilrettelegge løsningen slik at den bidrar til måloppnåelse for våre kunder.
Ikon integrasjon og skreddersøm

Integrasjoner og skreddersøm

For å tilby kunder og brukere en helhetlig brukeropplevelse er det ofte nødvendig å skreddersy løsningen til dine kunders behov, gjerne ved hjelp av integrerte systemer.
Drupal publiseringsløsning logo

Drupal

Drupal er en publiseringsløsning (CMS) basert på åpen kildekode og er spesielt god på brukervennlighet, sikkerhet og fleksibilitet. Millioner av nettsider og applikasjoner verden over er bygget på Drupal.
eZ Publish ikon

eZ Publish

Ez Publish er en av de ledende systemene på CMS markedet og retter seg spesielt mot forretningskritiske nettsider og nettsteder med stort innholdsvolum.
Wordpress ikon

Wordpress

Et av verdens mest populære publiseringssystemer med fokus på brukervennlighet, søkemotoroptimalisering og fleksibilitet.
Ikon andre publiseringssystemer

Andre publiseringssystemer

I noen tilfeller passer en av våre andre publiseringsløsninger bedre for prosjekter eller kunder. Vi tilbyr i dag også løsninger basert på plattformene mPublish og Dynamicweb der det er hensiktsmessig.

Flemming

Flemming Sandal-Christensen

Rådgiver/kundeansvarlig

Tlf: 91 89 48 40

flemming.christensen@07.no

 

Fyll ut skjema

PlattformsuavhengigDrupaleZ PublishWordPressDynamicwebIntegrasjon og skreddersømDesign og brukeropplevelser

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨