I noen tilfeller passer en av våre andre publiseringsløsninger bedre for prosjekter eller kunder. Vi tilbyr i dag også løsninger basert på plattformene mPublish og Dynamicweb der det er hensiktsmessig.

mPublish

mPublish effektiviserer publisering i flere medier samtidig.

Å først tilrettelegge innhold for publisering på papir for så å publisere samme innhold på nettet og i apper, er både tidkrevende og kostbart. Med dagens teknologi kan man automatisere tilretteleggingen av publisering av innhold for nett, apper og papir – helt eller delvis. 07 har teknologisk spisskompetanse på slike løsninger. I tillegg har vi nærhet til, innsikt i, og kompetanse innenfor de forskjellige produksjonsprosessene.

Vår parallellpubliseringsplattform, mPublish, er en modulbasert plattform som effektiviserer publisering i flere medier, kalt ”cross media”. Dette gir effektiv sideombrekking og dynamiske løsninger for digitale kanaler, enten vi snakker om hele, eller deler av den trykte teksten. I tillegg kan det kobles til andre moduler for publisering av annonser og stillingsannonser, redigeringsmodul, nyhetsmodul, med mer.

mPublish baserer seg på xml og gir således en medieuavhengig database som er forberedt på fremtidens publiseringsbehov. Systemet leveres også med et fullverdig API som gjør det mulig å integrere løsningen med andre publiseringsplattformer og systemer.

Dynamicweb

Dynamicweb er et modulbasert CMS system som tilbyr innholdsadministrasjon, netthandel (e-commerce), online markedsføring og integrasjon innenfor en og samme plattform. Løsningen passer spesielt bra for nettbutikker og e-commerce løsninger, og da spesielt de som også benytter Microsoft Dynamics som ordre- og økonomisystem. Les mer om Dynamicweb som netthandelsløsning her.