07 Interaktiv er en del av 07 Media

Toppbilde: Forleggerforeningen på åpen laptop

Forleggerforeningen

Sammen med Forleggerforeningen laget vi et nettsted som er mer oversiktlig, lettere å bruke, som tiltrekker seg yngre brukere, og med en modernisert visuell identitet. Det skal nå være lettere å finne det man leter etter og forstå hva de mener og jobber med.

UTFORDRINGEN

Forleggerforeningen ønsket å bli mer fremtredende på nett, og nå ut til en yngre målgruppe. Foreningen hadde som mål at «Forleggerforeningens nye nettsider skal gjøre det lettere å finne frem til informasjonen du leter etter. Det skal være enkelt å forstå hva de mener og hva vi jobber med. » Kunden ønsket å beholde noe av deres tradisjonelle uttrykk, og samtidig skape en moderne nettløsning. Nettsiden skulle ha et responsivt design og en enkel publiseringsløsning.

PROSESSEN

Løsningen ble designet og utviklet hos 07 Interaktiv. I fellesskap med kunde valgte vi en enklere publiseringsløsning (WordPress) for å effektivisere jobben både for redaktører og lesere. Designet er inspirert av elementer fra bokverdenen, men har også et rent og oversiktlig uttrykk som appellerer til deres brukergruppe. For å nå ut til et yngre publikum, ble det blant annet utarbeidet en feed for sosiale medier, samt en kalender for kommende arrangementer.

Foruten design og implementering av nettløsningen sto 07 Interaktiv også for en oppfriskning av forleggerforeningens visuelle profil. Det ble utarbeidet en ny logo, samt en designmanual med føringer som sikrer et helhetlig visuelt uttrykk på alle flater.

RESULTATET

Kunden fikk en moderne, responsiv nettside og en tydeligere visuell identitet. Nettsiden oppleves nå mer oversiktlig, og det er enkelt for brukerne å finne frem til innholdet de leter etter. Nettstedet har fått en ny og mer logisk struktur med forbedret navigasjon. Søkefunksjonen er også forbedret og nettstedet har fått flere nye seksjoner som «FAQ», «Politikk» og «Avtaler & jus». Den visuelle profilen har fått et løft, samtidig som den tar vare på det tradisjonelle. Her kan du lese mer om hva kunden selv sier om prosjektet.

Nøkkelinfo

Kunde:

Forleggerforeningen

Vår rolle:

Interaksjonsdesign og grafisk design, visuell identitet, illustrasjoner, front- og backendutvikling, vedlikehold og support.

Publisert:

Januar 2016

Teknologi/ publiseringsløsning:

WordPress

Nettsiden:

forleggerforeningen.no

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨