07 Interaktiv er en del av 07 Media

vanpee.no på laptopskjerm

Moderne netthandelsløsning for Vanpee

Fleksibel fullintegrert e-handelsløsning i moderne drakt sørger for en mer effektiv hverdag for Vanpee, og for enklere bestilling for kundene.

Siden er bygget med Magento, og kundene kan nå enkelt handle via nettsiden istedenfor å sende inn bestillinger via epost. Integreringen mot Mamut gir også full oversikt over lagerstatus, noe som er en fordel både for kundene og Vanpee.

Utfordringen

Vanpee sine produktkataloger lå tilgjengelig på nett, men det var kronglete og tidkrevende for brukerne å bestille produkter. Samtidig var det tidkrevende for administratorene å behandle bestillingene manuelt. De ønsket derfor å ta det et steg videre og gå for en full netthandel.

Prosessen

I samråd med kunden bestemte vi oss for å gå for publiseringsløsningen Magento.

Ved å bruke Magento, åpnet det seg mange muligheter for Vanpee i form av integrasjoner mot blant annet Mamut, PostNord (Track and Trace) og DIBS. Foruten den nye funksjonaliteten var det også behov for å gi siden en visuell profil som sto i tråd med selskapet og deres verdier. Det nye designet er «lettere», og setter produktene i fokus fremfor nyheter og lignende. For å gjøre det så enkelt som mulig for kundene å finne produktene de leter etter, delte vi inn produktene i tre produktkategorier.

Resultatet

Å gå for en netthandel har gjort terskelen lavere for å handle fra Vanpee. Kundene kan nå lese produktomtaler, sammenligne produkter og finne annen nyttig informasjon ved nesten tastetrykk. Siden har også en innebygget chattefunksjon som gjør det enkelt for brukerne å stille spørsmål hvis de skulle lure på noe. Nettløsning er selvsagt responsiv, noe som gjør at siden ikke lenger begrenser seg til brukere som sitter på stasjonære maskiner.

Det er ikke bare kundene som har god nytte av den nye løsningen. De kan nå enkelt administrere produkter, bestillinger og kunder i en og samme løsning. Kunden har dessuten fått stort kreativt handlerom ved hjelp av avansert sliderbyggerfunksjonalitet.

Nøkkelinfo

Kunde:

Vanpee

Vår rolle:

Interaksjonsdesign og grafisk design, front- og backendutvikling, vedlikehold og support.

Publisert:

Sommer 2015

Teknologi/ publiseringsløsning:

Magento med CMS-funksjonalitet og Revolution Slider

Nettsiden:

vanpee.no

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨