07 Interaktiv er en del av 07 Media

Toppbilde: Pexip.com på åpen laptop

Nytt og moderne design for Pexip

Pexip hadde behov for å modernisere designet på nettsiden sin og gjøre den responsiv. Tett samarbeid med kunden har gitt siden et nytt uttrykk som står i stil med produktet deres og gjør det lettere for brukeren å finne nyttig informasjon.

Utfordringen: En nettside som speiler et spennende produkt

Pexip tilbyr en fremtidsrettet videotjeneste som tillater brukerne å ha gruppemøter med lyd og bilde. Nettsiden deres fremsto derimot som gammeldags, og det visuelle uttrykket representerte overhodet ikke det moderne og spennende produktet de tilbyr og trengte et løft. Det var også vanskelig for brukerne å få en god forståelse av hva produktet faktisk var.

Prosessen: Oppdatering av eksisterende rammeverk

Pexip ønsket å beholde det eksisterende rammeverket der det var hensiktsmessig. Vi tok derfor utgangspunkt i de forskjellige sidene og i sammen fant vi ut hvordan vi kunne optimalisere dem. Vi ønsket å gi nettsiden et luftigere design hvor informasjonen ble presentert i logiske bolker. Der den gamle løsningen manglet et tydelig fokus har den nye fått én tydelig handlingsdriver hvor brukeren kan prøve produktet gratis. Pexip brukes av flere store firmaer verden over, og den nye løsningen har en dedikert seksjon der disse vises frem.

Resultatet: En moderne og informativ nettside

Pexip har nå fått en moderne nettløsning som står i stil med produktet de tilbyr. Før var det vanskelig å forstå hva produktet faktisk var. Nå kan du lese om dette på forsiden. Foruten å endre det visuelle uttrykket har vi lagt inn flere nye funksjoner. Brukerne kan nå enkelt chatte med kunde-teamet om de skulle lure på noe. Kundereferanser har også fått en sentral plass på siden, noe som bidrar til å skape trygghet i en kjøpsprosess.

Siden er levert på publiseringsplattformen Drupal, og er både implementert og redesignet av 07 Interaktiv.

Nøkkelinfo

Kunde:

Pexip

Vår rolle:

Interaksjonsdesign og grafisk design, illustrasjoner, front- og backendutvikling, vedlikehold og support.

Publisert:

Sommer 2016

Teknologi/ publiseringsløsning:

Drupal

Nettsiden:

pexip.com

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨