07 Interaktiv er en del av 07 Media

Toppbilde: Ungdomstelefonen på åpen laptop

Tannlegetidene

Tannlegetidende ønsket å tilgjengeliggjøre sitt tidsskrift både på papir, nett og app. 07 interaktiv har utviklet deres nye visuelle profil og gjort at leserne kommer tilbake.

UTFORDRINGEN

Tannlegetidene er Tannlegeforeningens offisielle fagblad. De henvender seg til alle tannleger og tannlegekontorer og har som mål å spre sitt budskap og sine vitenskapelige artikler til flest mulig, uavhengig av medium og plattform.

LØSNINGENE

mPublish ble benyttet som publiseringsplattform for Tannlegetidene. Det tar utgangspunkt i det trykte magasinet som kommer ut 11 ganger i året. Gjennom 07s unike kompetanse knyttet til både papir og web tilgjengeliggjøres hele utgaven i mPublish kun minutter etter at det er klart til trykk.
Arbeidet redaksjonen legger ned i papirutgaven blir automatiske ivaretatt i mPublish, noe som gjør at redaksjonen ikke behøver å endre sin arbeidsflyt knyttet til publisering.

mPublish benyttes så som motor for både nettløsning og apper, og redaksjonen kan selv velge å berike innholdet ytterligere ut over det som var i trykt utgave.

Utgaveoversikt i app

En ryddig oversikt gjør det lett å både laste ned utgaver du allerede har lastet ned, og å laste ned nye

Invertert tekst i app

Invert-funksjonen gjør det lett å bytte, dersom man synes det er enklere å lese lys tekst på mørk bunn

RESULTATET

Kunden fikk en moderne responsiv webportal som gjør det mulig å publisere både de trykte utgavene i et rikt format, samt stillingsannonser, nyhetssaker, kurs og annet. I tillegg har de fått en App som er tilgjenglig både for iOS (i App Store) og Android (i Google Play), både for mobiltelefoner og nettbrett. Apputgavene kan også benyttes offline.

Nøkkelinfo

Kunde:

Tannlegetidende

Vår rolle:

Interaksjonsdesign og grafisk design, front- og backendutvikling, vedlikehold og support.

Publisert:

Sommer, høst 2015

Teknologi/ publiseringsløsning:

mPublish, app

Nettsiden:

tannlegetidende.no

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨