07 Interaktiv er en del av 07 Media

Referanser

Vi har kunder i mange forskjellige bransjer og med ulike behov. Dette er et lite utvalg av prosjekter vi har jobbet med.
Moderne netthandelsløsning for Vanpee - Fleksibel fullintegrert e-handelsløsning i moderne drakt sørger for en mer effektiv hverdag for Vanpee, og for enklere bestille for kundene.
Norges Bygdekvinnelag på nettbrett Organisasjonsside Norges bygdekvinnelag - I to faser fikk vi Norges bygdekvinnelag på nett igjen og laget en prioritert og oppdatert nettløsning der de lokale lagene får skinne.
El og IT Forbundet - En case-studie av nettsideprosjekt for El og IT Forbundet. Vi laget en fleksibel og ryddig modulbasert side.
Nytt og moderne design for Pexip - Pexip hadde behov for å modernisere designet på nettsiden sin og gjøre den responsiv. Tett samarbeid med kunden har gitt siden et nytt uttrykk som står i stil med produktet deres og gjør det lettere for brukeren å finne nyttig informasjon.
ovf.no på desktop og mobil Ny løsning for Opplysningsvesenets fond - Opplysningsvesenets fond (OVF) gikk fra et nyhetsdrevet nettsted som var vanskelig å finne frem i til et oversiktlig og servicebasert nettsted som bedre kommuniserer OVFs profil.
Forleggerforeningen på desktop og laptop Forleggerforeningen - Sammen med Forleggerforeningen laget vi et nettsted som er mer oversiktlig, lettere å bruke med en modernisert visuell identitet. Det skal nå være lettere å finne det man leter etter og forstå hva de mener og jobber med.
Undomstelefonene.no på mobilskjermer Skeiv Ungdom – Ungdomstelefonen - Ungdomstelefonen ønsket seg en merkevare som enda bedre gjenspeilet deres unike identitet. 07 interaktiv har utviklet hjemmesidene, som blant annet har anonym spørsmål-og svar-tjeneste.
Tannlegetidende på laptop og mobil Tannlegetidende - Tannlegetidende ønsket å tilgjengeliggjøre sitt tidsskrift både på papir, nett og app. 07 interaktiv har utviklet deres nye visuelle profil og gjort at leserne kommer tilbake.
Laptop og mobil med utdanningsnytt på skjermen Redesign av utdanningsnytt.no - Vi redesignet nettmagasinet til Utdanning, utdanningsnytt.no, og skapte en fremtidsrettet løsning som er lettere å bruke både for leserne og redaktørene.

Hva trenger du hjelp til?

La oss ta en uforpliktende prat om ditt digitale prosjekt.

Ta kontakt!
¨